Resultaten voor schaatsen

 
 
schaatsen
Schaatsen dames IJshockeyschaatsen en noren Scapino. scapino.
De schoen is stevig en ondersteunt je voeten en enkels goed. Daarom zijn deze schaatsen geschikt voor zowel beginnende als ervaren schaatsers. Nijdam schaatsen voor het hele gezin. De hele familie schaatst op Nijdam schaatsen. Voor dames, heren en zelfs de kids vind je passende Nijdam schaatsen.
Schaatshistorie.nl Schaatsen. Wedstrijdbaan, spelregels, uitrusting, techniek en training.
On and around the ice. The history of skating. Geschiedenis van het schaatsen. Intro: Geschiedenis van het schaatsen. Alle rangen en standen op het ijs. Oorsprong van het schaatsen. Schaatsen in vroege teksten en op afbeeldingen. Kunstijsbanen in de wereld.
Schaatsen 3 definities Encyclo.
1 Doorlopers 2 IJspret 3 IJssport 4 IJzers 5 Lichaamsoefening 6 Nationale wintersport 7 Olympische wintersport 8 Over het ijs glijden op schaatsen 9 Rijden 10 Schaatsenrijden 11 Schaverdijnen 12 Scheuvelen 13 Scheuvels 14 Sport 15 Sportwedstrijd 16 Tak van de wintersport 17 Winterpret.
Schaatsen Koop schaatsen voor op het ijs en kunstschaatsen hier.
Toen de winter begon en er ijs op de meren kwam te liggen, verzamelden jong en oud, rijk en arm zich om op de meren te schaatsen. In 1572 werden schaatsen met ijzeren messen uitgevonden en is er een nieuwe generatie schaatsen ontstaan.
Alles over schaatsen in Zweeds Lapland Voigt Travel.
Wij hebben onze favoriete plekken om te schaatsen op een rijtje gezet. In Luleå kun je schaatsen op de Botnische Golf, op de zee dus. Jaarlijks wordt hier het Luleå Sea Ice Classic evenement gehouden, meestal in de maand februari.
Schaatsen Mijnten.nl. Schaatsen Mijnten.nl.
Home Schaatsen Schaatsen. Bij Mijnten schaats en skeelersport hebben wij al sinds 1997 ervaring in het verkopen van schaatsen. De schaatssport is in de loop der jaren aan veel veranderingen onderhevig geweest. Denk maar aan de komst van de klapschaats en de thermoplastische schoen.
Schaatsen SportsSpeakers.
Meervoudig Olympisch kampioen schaatsen. Jorien ter Mors. Olympisch kampioen schaatsen. Langebaanschaatsster en Wereldkampioene Allround junioren. Tweevoudig Olympisch kampioen schaatsen en Sportman van het Jaar. Olympisch kampioen schaatsen. Langebaanschaatser en medaillewinaar WK allround. Margriet de Schutter. Meervoudig Olympisch kampioene schaatsen. Olympisch kampioen schaatsen.
Schaatsen SKITS Amsterdam.
Bij SKITS kunnen alle studenten terecht die willen schaatsen, het maakt niet uit wat je niveau is. Lijkt het jou leuk om bij SKITS te komen schaatsen? Lees dan snel verder op de verschillende sub-paginas waar je meer informatie over het schaatsen kunt vinden.:
schaatsen De Volkskrant.
En weg is de spruitjeslucht dankzij schaatser Nils van der Poel. We schaatsen, maar niet zoals we schaatsten: we klampen ons alleen maar vast aan herinneringen. Het voordeel van niet kunnen schaatsen: iedereen is verder aan het schaatsen. Vorige Pagina 1 van 20 Volgende.
Schaatsen Trouw.
Je hoort Patrick Roest niet roepen dat hij de vijf kilometer wel gaat winnen. Interview Jorien ter Mors. Jorien ter Mors was jaren aan het overleven, nu staat ze weer op de baan. Schaatsen NK afstanden. Schaatsster Femke Kok heeft alle ingrediënten van een kampioene.
Schaatsen bij Sportcentrum VU in de regio Amsterdam.
Schaatsen bij Sportcentrum VU. Eindelijk eens pootje over de bocht door of nóg veel snellere rondetijden neerzetten? Tijdens onze trainingen werk je op elk niveau zowel aan je schaatstechniek als aan het verbeteren van je conditie! SCHAATSEN BIJ SPORTCENTRUM VU.
Schaatskalender 2021/2022 Schaatsen.nl. Group 2. Group 2.
Wil jij weten wanneer de volgende grote wedstrijd is? Bekijk dan hier waar en wanneer je de agenda vrij moet houden om niets te missen van het schaatsen en het shorttrack. De volledige kalender vind je op schaatsen.nl/kalender. Seizoen 2021/2022 langebaan.

Contacteer ons